🇭🇷

🇭🇷

Vinoteka & Enoteka Sempervivum

Naša priča započinje sredinom 19. stoljeća na crvenoj istarskoj zemlji gdje se i sada nalazi malaproizvodnja i prodaja rakija i likera Sempervivum u selu Veleniki svega 4 km od grada Poreča.

Za istarskog težaka na siromašnoj crvenoj zemlji bogatoj kamenom predstavljao je svaki dan izazov za život koji je bio ispunjen teškim radom u vinogradima, maslinicima i poljima na kojim je kultivirao plodove sa škrtim i neizvjesnim unosom ali sa neizostavnom vrhunskom kvalitetom…

Proizvodnja i prodaja nalazi se u originalnoj istarskoj konobi starosti preko 150 godina gdje je ujedno moguće degustirati sve naše proizvode, besplatno. Rakije i likeri su na hrvatskom tržištu od 2006. godine na preko šezdeset prodajnih mjesta. Svaka rakija i likeri imaju dio naše osobnosti, tradicije i nezaobilazne kvalitete. Uvijek mislimo na naše vjerne kupce, kako postojeće, tako i na one koji će to postati a koji ne mogu doći do naše enoteke Sempervivum, tako što mogu kupiti naše proizvode u samo nekoliko klikova na našem web shopu, naravno po povoljnijim cijenama te uz brzu dostavu diljem Hrvatske i Europe.

Istra, a posebno zapadna Istra, Poreč i okolica, poznati su po kvalitetnim vinima, vrhunskim maslinovim uljima te rakijama i likerima u Europi i svijetu. Obitelj Fabić prepoznala je potencijal i relativnu zapostavljenost ovog čarobnog pića, koje uz strast i dugu tradiciju postaje nezaobilazan suputnik svih životnih radosti. Tko proba rakije Sempervivum jednostavno ne ostaje ravnodušan i zauvijek postaje dio naše priče. Tradicija i strast prema rakiji bili su nezaobilazni za naš uspjeh i stvaranje preko dvadeset vrsta rakija i likera koje su održali na životu upravo naši vjerni kupci.

Dobro nam došli u našu distilerija Sempervivum i zajedno s nama nazdravite uz dobru čašicu rakije i likera, vina, meda te nekoliko maslinovih ulja iz vlastite prozvodnje.Sa ISTRA CARD karticom dobijate popust od 10%.

5/5

Andere Locations

Folge uns auf

https://www.facebook.com/istracardoffical