🇭🇷

🇭🇷

Vinarija Sosich

Vina s dušom

Istra ,zemlja sunca s pregršt skrivenih blaga.Prekrivena je po malim slikovitim gradića smještenih na vrhovima brežuljka ,svojim običajima,glazbi,povijesti i legendama…kao i svojim tradicionalnim jelima te autohtonim vinima.

Istra je regija nekih od najboljih svjetskih vina .Istarsko vino neodoljiv je dio istarskog čovjeka ,njegove strasti,ljubavi i ponosa,raskošan dar kamenite zemlje i obilatog sunca. Čarobna je priča koja traje gotovo 2000 godina.Istri je vino svetost,potreba i ljubav,kultura življenja .Od zlata malvazije do rubina terana,od mladih laganih vina živopisne jeseni,do punih elegantnih okusa zrelog barriquea,istarska vina poezije su okusa i mirisa.Upoznajte Istru ,nerazjašnjivu nadnaravnu svetost i zahvalite se nama dionizu na blagonaklonosti.

Sošić vina

S ljubavlju prema vinovoj lozi ,na proplancima zapadno-istarskog krajolika u okolici Vižinade,obitelj Sošić podigla je stoljetne vinograde jošdavne 1850.Umjetnost kultiviranje istarskih loza prenosila se generacijama do današnjih dana kada dolazi do spajanja mukotrpnog rada sa modernom tehnologijom u obradi grožđa i proizvodnji vrhunskih istarskih vina s dušom.

Upoznajte s nama povijest Vižinade ,upoznajte naša vina i zasladite nepce našim najboljim vinima.Krenite putevima vinskih cesta te uživajte u čarobnom ambijentu istarske konobe koja će Vas vratiti u minula vremena i degistirajte naša vina uz društvo domaćina i priču o uzgoju vinove loze i stvaranju vina.
Živjeli.ISTRACARD karticom OSTVARUJETE POPUST OD 10% kupovinom vina u vinariji i jednokratan poklon bon DEGUSTACIJA  u vrijednosti od 150 kn.

5/5

Andere Locations

Folge uns auf

https://www.facebook.com/istracardoffical