🇭🇷

🇭🇷

Vinarija Rossi

Obitelj Rossi bavi se vinarstvom još od daven 1885.godine,kada je naš pra-pradjed Federico Rossi kupio parcel plodne zemlje na brežuljku ponad rijeke Mirne I zasadio prve cokote terana I malvazije.Nije ni slutio da će njegovi potomci u petom koljenu još uvijek baviti vinarstvom,a kamoli da će autohtone istarske vinske sorte I rakije dovesti do njihovih enoloških vrhunaca.

Pra-pradjedov san se pretvorio u 18 hektara lijepo uređenih I pažljivo njegovanih vinograda smještenih na samim vrhovima brda I najboljim lokacijama.
Njihovi plodovi omogućili sun am stvaranje impozantne lepeze proizvoda.Uz višestruko nagrađivana vrhunska vina ,tradicionalne istarske rakije I Premium Craft likere,stvorili smo I vlastiti gin ,a zatim I vinjak,izražen u maniri vrhunskih francuskih konjaka.

Pod motom”nije bitna kvantiteta ,nego kvalitetat”strateški ulažemo u vrhunske I inovativne tehnologije koje će nam pomoći da ne samo održimo već I dodatno podignemo kvalitetu naših proizvoda u svim segmentima njihove izrade.Kao svoj cilj vidimo pozicioniranje naših vina I destilata u sam vrh premium segmenata domaćeg I stranog tržišta.

Naša vina kao

Malvazija Templara –Vinistra-5 godina uzastopno zlatna medalja
Malvazija Istarska- Decanter 2019-Zlato95 bodova
MalvazijaTemplare Riserva-Vinistra 2019-Velika zlatna medalja
Malvazija Templara Riserva-IWC National Tropy 2019-zlatna medalja
Malvazija Templare Riserva –Decanter 2020-zlatna medalja 95 bodovaISTRACARD karticom OSTVARUJETE POPUST OD 10% i 0,5l domaci Pelinkovac kao poklon bon u vrijednosti od 110 kuna.

5/5

Andere Locations

Folge uns auf

https://www.facebook.com/istracardoffical