🇭🇷

🇭🇷

Roxanich

Roxanich Wine & Heritage Hotel moderno je zdanje koje će vašem boravku u Motovunu pridodati nužnu notu luksuza, stila i elegancije.

Osim odmora i opuštanja u predivnom srednjovjekovnom gradu Motovunu i luksuznom hotelu, Roxanich Wine & Heritage Hotel nudi i pregršt aktivnosti za posjetitelje željne istraživanja i avanture.
Gosti se mogu upustiti u potragu za bijelim i crnim tartufima, posjetiti lokalne farmere i doznati odakle dolaze sastojci za restoran, naučiti sve o proizvodnji vina te kušati najbolju ponudu iz podruma. U Roxanich Wine & Heritage Hotelu započinje autentična istarska pustolovina.

Avantura hedonizma, uživanja i potpunog spokoja. Nema boljeg načina za odmor i ponovno punjenje baterija.

 

 

Od svijetlo zlaćane do boje užarenog jantara. Od blijedo ružičaste do duboko crvene te svih nijansi između. Izbor Roxanich vina pruža nezaboravno iskustvo svim Vašim osjetilima. Otkrijte razne sorte grožđa, prepustite se aromama, uživajte u pogledu na mnoštvo boja i saslušajte priču koju će Vam vino ispričati o davnim vremenima i čarobnim mjestima. Veličanstveni svijet vina čeka da ga otkrijete.

ISTRACARD karticom OSTVARUJETE POPUST OD 10% u trgovini i vinariji te poklon bon za konsumaciu jela I pica u restauranu u vrijednosti od 50 kuna.

5/5

Andere Locations

Folge uns auf

https://www.facebook.com/istracardoffical