🇭🇷

🇭🇷

Oliveri

Ljubav prema maslinarstvu na našem imanju u Labincima, nedaleko od Poreča, započela je s vizijom i vrijednim radom našeg djeda Ivana Paulišića. Djed je obnovio stoljetni maslinik njegova oca i svojim primjerom naučio djecu kako poštovati zemlju koja daje plodove.

U početku male količine ulja bile su namijenjene našem kućanstvu i skromnoj prodaji na kućnom pragu, no 2000. godine naš otac Dario Paulišić je odlučio osnovati OPG za proizvodnju i prodaju maslinovog ulja. Tata je raskrčio šumu i počeo saditi nove maslinike s modernim sustavom navodnjavanja. Zemlja se iz godine u godinu okrupnjavala pa se tako danas ponosimo kolekcijom od preko 50 različitih sorti maslina iz cijele Europe.

Uvijek spremni da vam prenesemo svoje iskustvo u proizvodnji ekstra djevičanskog maslinovog ulja i ljubavi prema maslinama, pokazat ćemo vam kako prepoznati kvalitetno ulje i kako ga iskombinirati s različitim jelima.

Predstavit ćemo vam naša monosortna ulja i ekskluzivni blend Sangreal. Na višestruko nagrađivani Sangreal smo posebno ponosni jer se u njemu zrcali naša vještina miješanja aroma baš kao u slikara koji miješa boje kako bi proizveo svoje umjetničko djelo.

 

Od 2011. na tržištu smo poznati pod brendom Oliveri, nositeljem preko 20 prestižnih međunarodnih priznanja kvalitete.

Radujemo se vašem posjetu i spremni smo vas uvesti u uzbudljivi svijet maslinovih ulja Oliveri.ISTRACARD karticom OSTVARUJETE POPUST OD 5% i crema od maslinovog ulja kao poklon bon u vrijednosti od 40 kuna.

5/5

Andere Locations

Folge uns auf

https://www.facebook.com/istracardoffical