🇭🇷

🇭🇷

Restoran Badi

Na pola puta između Umaga i Novigrada nalazi se malo ribarsko mjesto imena Lovrečica.
U tom predivnom krajoliku smjestio se restoran Badi, koji svojom kvalitetom i profesionalnošću već dugi niz godina čuva svoje mjesto među 100 najboljih restorana Hrvatske osvajajući po putu i druge domaće i strane nagrade.
Od svog osnutka 1986. godine pa sve do danas vođen je u obiteljskom duhu obitelji Badurina-Badi. Taj duh zbog kontinuiranog rada na usluzi i ponudi privlači goste iz cijele Evrope.
Od ulaska u restoran, opreme interijera, atmosfere, do usluge, sve je odmjereno i nenametljivo, a osoblje vas uvijek dočekuje s osmijehom. U siječnju 2017. godine je restoran Badi postao članom prestižne udruge JRE (Jeunes Restaurateurs d’Europe).
U bogatoj ponudi ističu se riblji specijaliteti, posebice specijaliteti od sirove ribe, školjki i škampa te buzara Badi i brancin u kruhu (jelo godine 2014. po izboru organizacije MagnarBen). Badi nudi i degustacijske menije sa sezonskim namirnicama u spoju tradicije i kreativnosti.
Bogatu vinsku kartu krase vrsna hrvatska vina, a u ponudi su i razna strana vina.IstraCard Karticom omogućeno vam je 10% na gotovinsko plačanje i  plaćanje karticom 5%. Kao poklon bon uz ISTRACARD karticu možete se zasladiti desertom i kavicom

5/5

Andere Locations

Folge uns auf

https://www.facebook.com/istracardoffical