🇭🇷

🇭🇷

Vinarija Cattunar

Wine Residence Cattunar je mirna oaza smještena usred najaktivnijeg dijela Istre

Obitelj Cattunar generacijama je ukorijenjena u terroiru zapadne Istre sa tradicijom vinogradstva i vinarstva.Većina površine vinograda zasađena autohtonim istarskim sortama grožđama:malvazijom ,teranom,muškatom momjanskim i muškatom ružom ,kao i ostalim svjetskim sortama :chardonnay,cabernet sauvignon,merlot,sauvignon blanc.Znanstvenici su u našim vinogradima identificirali četri različita tipa tla,karakteristična za zapadnu Istru.

 

Posjet vinskom podrumu

Vinarija Cattunar nalazi se u Novoj Vasi kod Brtonigle,u vinskom podrumu kapaciteta 5.000HL,okružen našim vinogradima koji se prostiru na 50-ak HA na udaljenosti 5 km od mora. Organiziramo posjet uz vođenu degustaciju za grupe i individualce.Degustacije se sastoje od:kratke prezentacije vinarije,podruma,kapaciteta,stilu i vrsti vina koje proizvodimo.
Pričamo:hrvatski,talijanski,engleski i njemački jezik.

Rezervirajte mjesto putem obrasca u degustacijskom programu ,kontaktirajte nas telefonom na broj 00385 99 4863 508 ili pišite nam na tasting@cattunar.hrISTRACARD karticom OSTVARUJETE POPUST OD 10% kupovinom vina u vinariji i jednokratan poklon bon DEGUSTACIJA  u vrijednosti od 150 kn.

5/5

Andere Locations

Folge uns auf

https://www.facebook.com/istracardoffical