🇭🇷

🇭🇷

Konoba Nono

Konoba Nono u vlasništvu obitelji Prodan nalazi se u Petroviji, nedaleko od Umage. Mjesto je idealno za izlet i ručak s obiteljima s obzirom na to da se na imanju nalazi i mini farma koju je moguće razgledati. Konoba je zanimljivo uređena, ukrašena glazbenim instrumentima, šeširima i starim fotografijama, lijepa terasa okružena je zelenilom. Ovdje se u ugodnom ambijentu možete uživati ​​u tradicionalnoj istarskoj kuhinji, a neka jela dostupna su nezavisno od sezone.

U ponudi su jela od boškarina, domaća tjestenina, razni gulaši, jela s tartufima, riblji specijaliteti. Plata lokalnih sireva i salama bila je lijepo servirana i ukusna. Nikako nemojte propustiti kozlića pečenog ispod čripnja, istarske peke, ako ćete ga imati u ponudi. Vrhunski specijalitet u kojem ćete sigurno uživati.
Odrezak s tartufima bio je sočan, mekan i ukusan! Tortom od sira i smokava zaokružili smo obrok. Vinska karta je solidna i raznovrsna, a većinom se sastoji od vina istarskih proizvođača. Cijene su prihvatljive, posluga je vrlo ljubazna. Konoba s reputacijom koju uspješno održavaju.ISTRACARD karticom OSTVARUJETE POPUST OD 10% u restoranu i desert kao poklon bon u vrijednosti od 40 Kuna.

5/5

Andere Locations

Folge uns auf

https://www.facebook.com/istracardoffical