🇭🇷

🇭🇷

Motodrom Poreč

Naša staza za iznajmljivanje sagrađena je 1999. godine prema međunarodnim standardima i danas je jedna od najboljih vanjskih staza u Hrvatskoj i okolici.

Karting kontinuirano obnavljamo i poboljšavamo jer nam je, osim zabave u vožnji, sigurnost gostiju vrlo važna. Naravno, asortiman je također kontinuirano proširen, tako da s ponosom možemo reći da naša flota sada uključuje preko 100 automobila, od kojih su 80% SODI kartingi.
Naša se flota sastoji od: 9HP, 13HP, 17HP kartinga, dvosjeda i Bambini kartinga.

Uz ovaj veliki izbor, svaki će vozač zasigurno pronaći pravo vozilo za sebe u skladu s godinama i iskustvom. To se odnosi i na rutu. Svatko tko voli moto sport i traži adrenalin, trebao bi testirati svoje vozačke vještine na tehnički zahtjevnoj glavnoj stazi (približno 600 m dugačke / 6 – 8 m široke). Obiteljski vlak posebno se preporučuje djeci, obiteljima i vozačima početnicima. Neposredno na karting stazi nalazi se sportski bar s dvije velike terase, s kojeg imate dobar pogled na glavnu stazu i možete s hladnim pićem gledati utrku. Gledanje također može biti zabavno.

Za grupne i team building događaje u našem vrtu organiziramo roštilj na zahtjev koji za vas svježe priprema vanjska ugostiteljska tvrtka uz naš kamin. Bilo da dolazite u paru, s prijateljima, obitelji ili u velikoj grupi, doživjet ćete nepogrešivo iskustvo vožnje dok sjedite blizu asfalta i hodate stopama sjajnih vozača Formule 1. Radujemo se vašem posjetu!

Možete nas pronaći na sjevernom rubnom dijelu Poreča, izravno na magistralnoj cesti 5002 između Poreča i Tara. – 31.10. otvoreni smo svakodnevno. (osim kad pada kiša)ISTRACARD karticom OSTVARUJETE POPUST OD 10% na GoKart Bolide do 9 ks i jedna reklamna čaša kao poklon bon u vrijednost iod 15 kuna.

5/5

Andere Locations

Folge uns auf

https://www.facebook.com/istracardoffical