🇭🇷

🇭🇷

Dinopark Funtana

Dinopark Funtana fantastičnoo je odredište za uzbudljiv i autentičan obiteljski izlet.Smješten u samom srcu Istre, samo nekoliko minuta od Poreča, Dinopark je prvi najveći tematski park u Hrvatskoj.

Jedna od mnogih atrakcija je DINO DOME,klimatizirana arena s 1000 mjesta,u kojoj se svakodnevno održavaju emisije uživo .Izvan hlada prirodne šume možetedoživjeti različite adrenalinske vožnje-brzi vlakDragon Coaster,gusarski brod Tortuga i vrtuljak Fly Coaster ili se pridružiti kopalištu Fossil Safari i na jedan dan postati paleontolog.

Većina omiljenih aktivnosti djece uključuje jahanje pravih ponija i posjet dječijem zoološkom vrtu kako bi nahranili životinje .a samo u Dinoparku Funtana možete jahati i dinosaure!
U Dinoparku ćete također doživjeti šetnju kroz različita geološka razdoblja upoznavanjem više od 80 dinosaura u stvarnoj veličini i steći jedinstveno ,zabavno i edukativno iskustvo.

Ono što ovo iskustvo čini još posebnijim je to što su makete dinosaura pokretne,glasaju se i napravljene su u prirodnoj veličini!Možete ih doživjeti šetajući parkom u predivnoj netaknutoj prirodi diljem drvene staze duge 1.5km.Staza je diejlom u šumi,a dijelom na otvorenom:dijelom je na zemlji,a dijelom strma-i na taj način u potpunosti pruža nezaboravno i autentično iskustvo ovih veličanstvenih stvorenja!
Osim navedenih atrakcija u parku se nalaze mini lunapark,dječiji vlakić,trampolini,vrtuljci,dino streljana i nekoliko restorana.
Svaki član obitelji u Dinoparku Funtana pronaći će nešto za sebe,a dojmovi mališana koji su nas već posjetili najbolja su generacija tome.Za sve dodatne informacije o Dinoparku, posjetite nas nas.ISTRACARD karticom OSTVARUJETE POPUST OD 10% i knjigu dinosaura vrijednu 20 kuna kao jednokratni poklon bon.

5/5

Andere Locations

Folge uns auf

https://www.facebook.com/istracardoffical